Locuitorii Andorrei

12

Nu știu dacă v-ați uitat la meciul de vineri, dar eu n-am putut să nu remarc faptul că jucătorii Andorrei au fost (grație comentatorilor) ba andorrezi, ba andorrieni, ba andorrani. Și adevărul e că nici eu nu știam cum e corect (deși sunt sigură că mi-aș fi făcut temele dacă ar fi trebuit să comentez eu partida). Dar acum știu sigur că era vorba despre andorrani (iar asta e verificabil și în DOOM și pe Wikipedia).

 

12 comentarii

 1. Dacă DOOM așa zice, așa o fi... Oricum, eu m-am amuzat copios (trekker înrăit fiind) auzindu-i pe comentatori vorbind despre andorrieni!

   (0)
   (0)
 2. m-am temut să nu mă ia la ochi mișcarea feministă! deci întîi qataroaiele și-apoi qataroii, clar! uite, în Suedia, de pildă, sînt treceri de pietoane.

   (0)
   (0)
 3. n-am îndrăznit să-ntreb! mi-era teamă că fie și simpla întrebare de felul ăsta ar putea fi privită drept discriminare 😀

   (0)
   (0)
 4. Pesemne ca la trecerile alea de pietoane barbatii tre' sa ceara permisiunea reprezentantelor sexului frumos inainte de a-si putea permite sa se angajeze in traversare... (Asta - a propos de egalitatea intre sexe... 😛 )

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?