Ne jucăm?

3

Circulă tot felul de variante de jocuri bune la băutură (nu știu, avem un echivalent mai bun pentru ideea de drinking game?). De exemplu, așa ceva pare să fie o formă foarte populară. Ei bine, noi ne-am gândit inițial să vă propunem un joc dintr-ăsta cu greșeli de ortografie. Dar până la urmă e luni și e destul de devreme pentru pileală, așa că facem doar un joc de dezmorțit mintea: câte greșeli numărați în paragrafele individului din imagine?

un-domn

Sunt comentarii pescuite dintr-un articol distribuit de Mediafax pe pagina lor de Facebook. Probabil vă dați seama ușor că ar fi vorba despre povestea creditelor în franci elvețieni, dar v-aș ruga să faceți abstracție de subiect. La fel, hai să convenim că nu luăm în considerație nici spațiile puse aiurea înaintea semnelor de punctuație și (deși știm că va fi greu) ignorați și erorile de logică.

Așadar, numărăm exclusiv greșelile de ortografie din replicile încadrate în chenare (nu de alta, dar individul pare oricum foarte dornic să se facă auzit). Câte ați găsit? 🙂

Distribuie:

3 comentarii

Lasă un comentariu