Ceai sau Ce-ai

5

Este ceai când e substantiv, când e de mentă, de tei, de soc, de fructe de pădure sau orice altceva preferați la infuzie. Și este ce-ai când e pronume+verb (de exemplu, ce-ai pățit?).

Dacă v-am stârnit interesul, puteți citi mai multe despre cratimă aici și aici.

 

5 comentarii

 1. Apropo de ceai, foarte minunat si plin de inititativa formularul de cautare, cauta singurel si fara sa apas search. Place.

   (0)
   (0)
 2. Bianca, m-aș bucura să aflu că s-a rezolvat complet și definitiv. Dar am scris despre asta tocmai pentru că a apărut destul de des în statisticile căutărilor 🙂

   (0)
   (0)
 3. Bianca, dupa cate stiu eu, noi aici nici nu intentionam sa lamurim probleme neclarificate de specialisti, ci doar sa discutam aspecte insuficient clarificate NOUA (in care scop punem uneori la indoiala concluziile "oficiale" nemotivate logic - sau ale caror motivari logice nu le descoperim / nu ne sunt clare / nu ne conving) si eventual sa le prezentam (pe cele pe care consideram ca le stim) intr-o forma usor diferita de cea "oficiala", si/sau exemplificate, extinse etc in beneficiul altor eventuali cititori - mai putin avizati / lamuriti asupra subiectului in chestiune - ai articolelor si comentariilor de pe acest blog.
  Sau sa le contrazicem (corect sau nu, motivat / argumentat sau nu)...

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?