Ape-l sau Apel

5

Glumesc. Sigur că nimeni nu scrie ape-l. Dar vorbesc foarte serios când lansez acest apel

În ultima vreme s-a întâmplat să tot moderez comentarii care făceau referire la alți comentatori și vă rugăm politicos să încercați să combateți idei și nu persoane. În general nu mă bag în disputele altora, pentru că nu sufăr de complexul salvatorului și părem să fim cu toții oameni mari, care știu să vorbească pentru ei. Nu țin partea nimănui în mod special și, în cei 3 ani de când scriu aici, am moderat foarte, foarte puține comentarii, iar asta pentru că majoritatea aduc informație utilă. Ba chiar și divagările ocazionale se lasă adesea cu un bonus informațional. Și până la urmă cam ăsta e criteriul care ar trebui să despartă comentariile ce-și au locul aici de celelalte. Așa că, în baza acestui criteriu, nu pot să las expus un comentariu care nu face altceva decât să spună ceva de rău despre un alt comentator. Toți avem simpatii și antipatii, unele mai cu motiv, altele pur emoționale și inexplicabile, dar cel puțin în spațiul ăsta, eu vă invit să nu mai atacați participanții la discuții. N-am absolut nimic împotriva schimburilor de replici (chiar și acide), dar e musai ca ele să se refere exclusiv la conținutul unor mesaje și nu la emitenți.

 

5 comentarii

  1. Centrul universului pe

    Rezonabila cerinta, dar uneori e al naiba de greu sa nu fii ironic. Ma chinui, ma abtin, din respect pentru voi si tot nu-mi reuseste mereu.

    Stiu ca nu la mine se refera articolul, vreau doar sa imi expim empatia.

     (0)
     (0)
  2. Si eu la fel, ma chinui, ma abtin tot din respect, dar... la naiba, mai am scapari, mea culpa!
    Ar fi bine totusi sa ne spui la cine anume te referi, caci s-ar putea ca noua sa nu ni se para jigniri, eu stiu? Si poate ne corectam.

     (0)
     (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?