Mulţumiri şi Mea culpa

2

Ştiu că n-am mai scris de ceva vreme şi-mi pare rău, dar se întâmplă să mai apară şi perioade în care nu prea e loc. Şi chiar sunt cât se poate de sinceră când vă  spun că-mi pare rău, pentru că astăzi, după multişor timp, am verificat şi statisticile. Şi nici nu mi-am dat seama că site-ul a crescut atât de sănătos. Vă spun cu mare mândrie că trec pe aici în fiecare zi măcar o mie de oameni, iar în câteva zile ale săptămânii ajung chiar aproape două mii. E mare lucru pentru noi să realizăm că ceea ce facem aici e util, e consultat şi pe alocuri chiar apreciat 🙂

Vă mulţumim celor care ajungeţi aici… Mai ales celor câteva sute care şi reveniţi în fiecare zi! Continuăm să scriem. N-am legat tastatura de gard! Şi de luni încercăm să revenim la o rată constantă a activităţii.

PS: Vă reamintesc şi că ne-ar face mare plăcere să fim ceva mai interactivi, inclusiv prin colaborări la conţinutul site-ului. Aşadar, oricând aveţi o idee sau vreţi să contribuiţi cu un text integral pe o anume temă, nu ezitaţi să ne contactaţi prin formularul de la Idei!


2 comentarii

 1. Felicitari voua si bravo, dar de indemnul vostru la a colabora cu voi, nu stiu ce sa zic... am trimis idei de nu stiu cate ori si nu le-am revazut prin articole, ori le-ati sarit, ori n-ati vrut sa scrieti de ele... in orice caz, eu nu mai stiu acum sa le zic, vi le-am trimis si am uitat de ele ca le trimiteam pe masura ce ma loveam de ele.

  Anyway, keep up the good work!

   (0)
   (0)
 2. Anca, ne pare rău că nu am reușit să ne ocupăm și de ideile tale. Facem tot ce putem ca să îmbinăm cât mai armonios munca și obligațiile cotidiene cu ce facem aici. În plus, sunt unele subiecte la care nu considerăm că suntem suficient de bine informați și preferăm să nu le abordăm deocamdată.

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?