Un fel de aniversare

11

În perioada asta se împlinesc vreo 2 ani de când am început să facem (consecvent) ce facem pe aici. Şi cu ocazia asta mi-am amintit de începuturi…

În primul rând, e destul de greu să te disciplinezi să scrii constant. Apoi, nu e uşor să ai idei (bune) tot timpul şi, deloc în cele din urmă, după ce că e greu să faci muncă voluntară şi s-o îmbini cu serviciul şi celelalte obligaţii aferente vieţii de zi cu zi, majoritatea comentariilor de la început erau critice (spre nod în papură :).

Iar dacă mă gândesc bine, ce ne-a împins atunci să continuăm a fost ajutorul primit de la alţii mult mai mari ca noi, cărora le-a plăcut ideea noastră şi au dat-o mai departe. Încă n-am uitat gesturile şi încă suntem recunoscători, mai ales lui Chinezu şi Denisucăi. Mulţumim încă o dată!

Şi vă mulţumim şi vouă care ajungeţi aici în fiecare zi, care ajungeţi din când în când, care ajungeţi chiar şi o singură dată, care ne recomandaţi, care ne-aţi dedicat nişte pixeli pe site-urile proprii, care ne trimiteţi idei, care adăugaţi comentarii etc. Sunteţi binişor peste 2000 de oameni aici în fiecare zi şi câteva sute care ajungeţi constant, iar noi ne bucurăm pentru fiecare dintre voi!

Numai bine,

Emi şi Alex.

 

11 comentarii

 1. La multi, multi ani! Si blogului si voua 🙂

  Va multumesc pentru ce faceti aici. Va citesc in mod constant de vreun an si jumatate si va citez ori de cate ori am ocazia, insa nu prea m-am invrednicit sa si comentez. Probabil de lene... 🙂

  Sa fiti sanatosi, sa continuati sa faceti ce faceti si sa nu faceti ca mine, in ceea ce priveste comentariile 🙂

   (0)
   (0)
 2. Andi, îţi mulţumim! Şi să fii convins că am apreciat la justa valoare comentariul unui cititor tăcut 🙂

   (0)
   (0)
 3. La multi ani cu treaba cel putin la fel de buna!

  Daca ati oferi si posibilitatea abonarii SI prin mail SI la noile articole postate (nu numai la comentariile ulterioare propriului comentariu), "unii" v-ar urmari probabil cu mai multa regularitate.

   (0)
   (0)
 4. Victor, plug-in-ul pe care îl aveam pentru Newsletter ne dădea mari bătăi de cap cu alte aspecte care ţineau de funcţionalitatea site-ului. Am renunţat la el, dar periodic ne mai uităm după alternative. Încă n-am găsit ceva bun.

   (0)
   (0)
 5. cerchez duiu pe

  La mai multi !( ani si membri). BRAVO ! Si daca tot am citit "un fel de aniversare", am o mica nelamurire. Acum niste zeci de ani (vreo juma' de secol) am invatat ca in cazul comparativului (de superioritate sau de inferioritate) se foloseste cuvantul DECAT si nu CA ( Ex: sunt mai mare DECAT el), spre deosebire de cazul comparativului de egalitate( sunt la fel de mare CA el). Fara sa fiu specialist in gramatica limbii romane (inginer), recunosc faptul ca cel mai adesea ma iau dupa "ureche" si bun-simt. Dar nu m-am putut abtine sa nu aduc vorba despre aceasta"problema", cu atat mai mult cu cat am remarcat o "escaladare"(ca sa nu spun o "crestere" si sa arat ca va citesc) a numarului celor care spun (probabil pt. ca au dubii cand e bine sau nu sa foloseasca acest infernal "DECAT", a carui folosire defectuoasa ma scoate din sarite) Mie mi se pare ca suna mult mai bine "sunt mai bun DECAT el", comparativ cu "sunt mai bun CA el" .. P.S. Si cand te gandesti ca am scris toate astea doar pt. ca am citit articolul vostru aniversar ...citez din el "ajutorul primit de la alţii mult mai mari CA noi".

   (0)
   (0)
 6. cerchez duiu pe

  Va rog sa adaugati in articolul de mai sus, dupa expresia "a numarului celor care spun" , si cuvintele urmatoare " gresit, dupa parerea mea, CA in locul cuvantului DECAT"

   (0)
   (0)
 7. Ne documentăm şi, dacă am greşit, corectăm fără probleme. Îţi mulţumim pentru că ne-ai atras atenţia.

   (0)
   (0)
 8. Sper ca acest site să fie activ mulți ani de acum încolo, fiindcă este util și interesant. Orice om care citește articolele publicate pe aici poate învăța să se autodisciplineze și să-și corecteze propriile greșeli.

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?