Rezultate poll

21

Avem decât 311 vizitatori dezinformaţi.

 

21 de comentarii

 1. Poate nu erau atenti, cand mai ai 5 lei numai la gramatica nu-ti sta gandul. 🙂
  On topic: as mai adauga 30+27 la acei 311.

   (0)
   (0)
 2. Doar sper. 🙂
  Imi dai te rog un mail la adresa mea de comentariu cu numele pluginului de abonare la comentarii? Raman dator virtual.

   (0)
   (0)
 3. NUMAIDECÂT adv. 1. Imediat, fără întârziere. 2. (Poartă accentul în frază) Negreșit, neapărat. – Numai + de + cât.
  Vreau sa am numaidecat 5 lei,nu-i un act de caritate, este un act de gramatica...
  Decat sa am doar 5 lei, prefer sa am 500.( decat bolnav si sarac, mai bine bogat si sanatos)
  De cati 5 lei avem nevoie pentru a ajunge la suma de 500?
  Other answer...

   (0)
   (0)
 4. doesn't matter !! pe

  De ce n-ar fi corecta : "Eu nu am decat 5 lei"... din cauza alaturarii a doua negatii ??? Mie-mi suna corect si asta... Admit : Am numai 5 lei... este o fromulare scurta si clara... dar si cea despre care am amintit prima data... exprima acelasi lucru intr-un sens limitativ !!!

   (0)
   (0)
 5. doesn't matter !! pe

  Emi... iti multumesc de raspuns... crede-ma, am descoperit de curand site-ul tau si pur si simplu-l ador !!! Folositi (atat tu cat si colaboratorii !:) un stil curat, aerisit... si mai ales corect din punct de vedere gramatical, ceea ce-i tot mai rar intalnit, imi face o deosebita placere sa va "citesc"... ar mai trebui sa mentionez (nu stiu, daca se impune !) ca sunt si eu lingivst (am terminat "lieterele" la Cluj... si-mi iubesc limba romana !). V-am pupat ! TIneti-o tot asa !!...

   (0)
   (0)
 6. @ doesn't matter !!
  După cum scrieți, nu aș zice că iubiți limba română! Poate e-o iubire mai permisivă, dar eu dac-aș fi în locul ei (al limbii române) nu v-aș îngădui să mă tratați cu atât de multe puncte de suspensie sau spații inutile! Cred că sunt prea sensibil... 😀

   (0)
   (0)
 7. doesn't matter !! pe

  ... Ce sa-i faci !??? Iubesc si punctele de suspensie ! ...admit ca mi s-a mai atras atentia in acest sens... dar mi-au intrat in reflex !!! Eu cred (si Emi ma va corecta daca-i cazul !!) ca prin folosirea acestor trei puncte, vreau sa fac o pauza mai mare decat o virgula intre ideile exprimate ! Nu-i o norma, ci o chestiune autoimpusa, nu trebuie s-o adoptati !!! Fie-mi iertata "greseala" si "iubirea permisiva" - (imi place cu mi-ai spus-o !! :)) :)) Faina treaba, iti percep "sensibilitatea" si-n acest spatiu virtual BoB-e !

   (0)
   (0)
 8. Pentru că sunt drăguț, te rog să nu mai folosesti blancul înainte de semnele de punctuație și las-o mai moale cu punctele de suspensie (e suficientă o banală virgulă; suntem oameni mari și o să ne prindem când vrei sa faci o pauză mai mare între idei).

   (0)
   (0)
 9. doesn't matter !! pe

  A-ha... ! vad ca-ti ofer "munitie" ! N-am sa intru-n polemici cu tine, te deranjeaza stilul meu, dar nu uita ca : "Stilul este omul" parca un scriitor francez a spus-o, asadar raman la convingerile mele, imi plac semnele de punctuatie si am pretentia ca totusi stiu sa le aplic, crede-ma blancul SE PUNE inainte de unele dintre acestea, ai tu "un dinte" impotriva mea. Acestea fiind spuse, nu ma pot abtine si-ti spun totusi ca esti muuuult prea riguros, daca de lucurile marunte te cramponezi atat, nu stiu ce faci la greselile flagrante... evidente si ostentative pe care le afiseaza altii si-n medii mult mai elevate, unde chiar se impune eticheta !!!!!!!!!!!! Say what !??

   (0)
   (0)
 10. 🙂 Pentru binele comun, Emi si Alex ne dau voie să sesizăm și să încercăm să corectăm greșelile cele de voie si cele fără de voie, atât timp cât o facem civilizat. Dacă după un an de activitate pe acest site eu încă nu sunt interzis, înseamnă că am respectat regula. Am "comis-o" și eu, dar când am fost sesizat, am încetat să mai pun (dau un exemplu la întâmplare) blanc înainte de semnul exclamării, fără să-l citez pe Buffon. Mi se pare normal să critic și să fiu riguros pentru că scri.ro este un mediu cu pretenții, dar foarte prietenos și constructiv. Tu ești mai nou aici, ședere plăcută îți dorim, dar dă-mi voie să-ti spun cum stă treaba, că să nu crezi că vreau să-mi înfig dintele în tine, de fiecare dată când te pomenesc: administratorii lansează un subiect, utilizatorul "citeşte, comentează, sugerează, critică" civilizat și toată lumea are de câștigat! 😀

   (0)
   (0)
 11. doesn't matter !! pe

  Mda, eu sunt NOUA pe aici. Multumesc pentru raspuns, mi-a placut! Pertinent si... bine documentat! (M-ai dat gata cu Buffon, bine, nici n-a fost foarte greu!) si te asigur ca mi-ai gastigat simpatia, rar intalnesc astfel de oameni. Mi-ar place sa cred ca nu voi fi interzisa pe-aici, m-ai pus pe ganduri... incerc sa ma inscriu in trend si sa n-o "mai" comit "cu voie sau fara voie" dar cu gandul pot !??? 🙂 :)) :)))

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?