Sărbători fericite! Cele mai frumoase urări de Crăciun pentru cei dragi

0

Crăciunul, sărbătoare mult așteptată, momentul în care toți cei dragi se strâng în jurul bradului și se bucură că sunt împreună. Cu ocazia Crăciunului, trimite urări și mesaje frumoase și prietenilor, rudelor și celor pe care îi simți aproape.

E momentul urărilor de bine, de sănătate, dragoste și pace. Astea îți doresc eu ție, drag prieten. Fie ca această zi de Crăciun să fie cu adevărat specială pentru tine! Crăciun fericit!

Cei mai buni prieteni se cunosc de Crăciun. Hai să ne distrăm împreună! Să avem un Crăciun fericit!

Moș Crăciun bate la ușă, scoate mâna din mănușă și vă da din palmă lui darurile cerului, lângă brad și lângă foc să va umple de noroc.

De sărbători, îți doresc să ai parte de tot ce ai și mai vrei, de tot ce nu ai și îți doreșți, de tot ce îți lipsește și nu știi. La mulți ani!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită și prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

Fie ca viața ta să fie colorată și veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!

În prag de sărbători, cu pacea, lumina și căldură în suflet, vă doresc să aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La mulți ani!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

Fie ca de acest Crăciun să ți se îndeplinească toate dorințele. Și să fii fericit și sănătos tot anul ce va veni. Crăciun fericit!

Vă doresc ca sărbătorile să fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mama și tata!

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?