Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Sporturi de vară mai puțin populare, dar în care copilul poate face performanță

Sporturi de vară mai puțin populare, dar în care copilul poate face performanță
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vacanţă de vară este momentul perfect pentru practicarea unor noi sporturi. Mişcarea de orice fel în aer liber este recomandată, iar sportul, pe lângă o mulţime de beneficii pe care le are, este şi un mod plăcut de petrecere a timpului liber pe perioada vacanţei, dar şi de a lega noi prietenii cu alţi copii. Dacă până acum tenisul, înotul şi baletul se aflau în topul preferinţelor copiilor, a venit momentul că micuţii să facă cunoştinţă şi cu altele sporturi care nu sunt atât de populare în rândul lor, dar care sunt extrem de frumoase şi care pot aduce o mulţime de satisfacţii. Ce ar spune cel mic dacă ar ajunge să se împrietenească cu un căluţ în cadrul unor lecţii de călărie? Sau cum ar fi să ajungă un mare canoist?

Alege împreună cu cel mic un sport care să fie pe placul lui şi să îi aducă provocările pe care şi le doreşte, iar vacanţă poate fi momentul perfect în care îşi poate descoperi aplecarea faţă de sporturi extrem de frumoase, însă nu toate atât de populare pe cât ar trebui să fie.

Citește și:   Activități pentru copii înainte de culcare

Echitaţie

Echitaţia este un sport cu adevărat nobil care a început să fie apreciat şi la noi în ţară în ultimii ani, prin apariţia multor centre de echitaţie unde se pot face cursuri de călărie. Echitaţia este un sport, dar îi cultivă micuţului și dragoastea faţă de cai.

Polo în apă

Polo în apă este o activitate excelentă atât pentru băieţi cât şi pentru fete. Polo este un mod grozav de a combina înotul cu o minge într-un sport de echipă. Polo este însă un sport pentru copiii care sunt foarte buni înotători şi au abilitatea de a rezista în apă o perioada mai lungă.

Ciclismul

Ciclismul este o activitate grozavă care dă copiilor de toate vârstele şi indiferent de inalțime, greutate sau talent la sport şansa să îşi dezvolte condiţia fizică într-un mod plăcut şi sigur. De altfel, prin muncă și dedicare ciclismul poate deveni un sport de performanță care aduce satisfacții uriașe celor care îl practică.

Baschetul

Baschetul este un sport căruia nu i s-a acordat prea multă atenţie spre deosebire de fotbal, de exemplu. Baschetul însă este un sport de echipă care educă extrem de mult, disciplinează şi îi ajută pe cei care îl practică regulat să crească în înălţime, dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie început de la o vârstă cât mai fragedă.

Citește și:   Cum aprinzi un bec fără electricitate

Kaiac-canoe

Kaiac-canoe este un sport ideal atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. Copiii au ocazia să înveţe despre cum să te simţi în siguranţă atunci când eşti în apă şi care sunt principiile acestui sport minunat. Kaiac-canoe poate schimba capacitatea mentală şi abilităţile de a gândi ale copilului. Pentru a practica acest sport este nevoie ca și copilul să se simtă în siguranţă în apă şi să îi placă să facă un sport care are legătură cu apa.

Articole interesante

Lasa un comentariu