Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Evaluarea Națională și Bacalaureatul, decalate în iulie. Când se reiau cursurile

Evaluarea Națională și Bacalaureatul, decalate în iulie. Când se reiau cursurile
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Modul în care se va desfășura finalul acestui an școlar este deocamdată incert. Ministerul Educației ia în calcul mai multe scenarii, însă îi asigură pe elevi că anul școlar nu va fi înghețat. Cel mai probabil examenele finale vor fi decalate pe perioada verii.

Simulările la examenele naționale au fost însă anulate. De asemenea, au fost anulate evaluările pentru clasele a II-a, a IV-a, a VI-a, olimpiadele şi concursurile şcolare. În privința subiectelor de Bacalaureat, elevii primesc o veste bună, aceea că vor avea de studiat mai puțin, deoarece subiectele de Bacalaureat vor fi concepute din materia studiată până la 11 martie 2020.

Potrivit reprezentaților Ministerul Educației, copiii ar urma să se întoarcă la școala la finalul lunii mai sau în iunie, în funcție de modul în care va evolua criza generată de coronavirus.

În urmă unui scenariu lansat în spațiul public de cei de la Ministerul Educației și dezbătut cu cadrele didactice și părinți, examenele de liceu şi Evaluare Naţională se vor organiza în iulie, iar admiterea la facultate se va organiza ulterior Bacalaureatului.

Situaţia şcolară a elevilor se va încheia cu minimum două note, cărora li se adaugă nota din teză, acolo unde este cazul.  Subiectele pentru tezele din semestrul al II-lea vor fi concepute doar din ce s-a studiat până la data de 11 martie 2020.

Citește și:   Citate motivaționale pentru prima zi de școală

Calendarul pentru înscrierea în clasa pregătitoare și grădiniţă va fi decalat.

Articole interesante

Lasa un comentariu