O sală de clasă ca acasă pentru elevii unui sat din Ialomiţa

0

Cum este să vii la şcoală şi să te simţi ca acasă? Grozav, ar spune cu siguranţă toţi copiii!

Pentru cei mai mici elevi de la Şcoala Gimnazială din satul Raşi, judeţul Ialomiţa, prima zi de şcoală va rămâne de neuitat! Copiii care au păşit în acest an şcolar în clasa pregătitoare au fost primiţi într-o “Sală de clasă ca acasă”.

Clasa în care se derulau cursurile până anul trecut a fost complet renovată şi redecorată. Multă culoare, lumină, caldură, jocuri interactive, băncuţe şi dulăpioare în culori vesele le conturează celor mici noul lor univers în care învăţarea şi joaca vor merge mână în mână.

P&G, compania care are în portofoliu mărci precum Always, Ariel, Fairy, Gillette, Oral-B, Pampers sau Pantene, le-a transformat clasa într-un spaţiu total nou. Datorită implicării designerului Adela Pârvu locul a fost complet renovat şi redecorat pentru a răspunde cât mai bine nevoilor copiilor cu vârsta de 5-6 ani.

„Când înveţi într-un mediu frumos, trăieşti frumosul şi-l vei propaga mai departe în familie, în comunitate, în societate, în viaţa de zi cu zi. Sunt încântată că există companii precum P&G care, dincolo de produse dedicate familiei, se gândesc la educaţie şi investesc în proiecte cu un impact major, aşa cum sunt sălile de clasă. Când copiii vin cu plăcere la şcoală, înţeleg educaţia ca fiind benefică, un loc unde sunt primiţi ca acasă, un loc unde profesorii pot deveni modele şi formatori”, a declarat Adela Pârvu, cea care s-a lasat inspirată de dorinţa de a descoperi lumea a copiilor de la Raşi, pe care i-a întâlnit înainte de realizarea proiectului.

Prin această iniţiativă, P&G lansează noul program intitulat „O sală de clasă ca acasă” prin care îşi propune să îmbunătăţească condițiile de educație pentru elevi, transformând sălile de clasă în spaţii prietenoase şi inspiraţionale.

Urmăreşte cum a fost transformată de la A la Z sala de clasă de la Raşi, în materialul video:

Citește și:   Câți elevi ar trebui să fie într-o clasă?

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?