Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ryan Kaji, un băiat de 8 ani, cel mai bogat Youtuber din lume

Ryan Kaji, un băiat de 8 ani, cel mai bogat Youtuber din lume
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

„Îi plac maşinile, trenurile, Thomas şi prietenii, Lego, supereroii, jucăriile Disney… aventurile amuzante cu familia şi multe altele. Lui Ryan îi place şi să facă experimente pentru copii uşoare şi amuzante”, se poate citi în descrierea canalului de pe YouTube al lui Ryan Kaji.

Ryan Kaji, în vârstă de doar 8 ani, a obţinut venituri de 26 milioane de dolari în 2019 conform Forbes, din filmările pe care le postează pe canalul său de Youtube. Micuţul se află pe primul loc în top şi nu e o premieră pentru că a terminat pe acelaşi loc şi în 2018, cu 22 de milioane de dolari pe întregul an.

Canalul său Youtube se numeşte “Ryan’s World” şi a debutat în 2015, lansat de părinţii lui Ryan când el avea doar 3 ani, acesta devenind viral după doar patru luni, datorită unui clip în care Ryan poate fi văzut deschizând un pachet cu jucării „Cars” de la Disney.

Micul Youtuber a strâns peste 23 de milioane de abonaţi. În video-urile pe care le postează, copilul deschide cadouri, se joacă cu noile sale jucării, testează jocuri şi este foarte natural şi haios.

Citește și:   Calendar Bacalaureat 2020: când se vor susține probele

Întrebat de NBC cum îşi explică succesul de care se bucură, Ryan a declarat: „Sunt amuzant şi distractiv”.

În acelaşi timp, familia băieţelului a mai lansat un canal, care se concentrează pe aventurile zilnice ale băieţelului şi surorilor sale gemene, Emma şi Kate.

În 2018, o reţea de magazine din SUA a început să vândă o linie exclusivă de jucării şi haine pentru copii, numită Ryan’s World.

Articole interesante

Lasa un comentariu