Școala se mută online începând de astăzi până pe 29 septembrie

0

După un început anevoios de an școlar, elevii au deja parte de primele zile în care nu vor merge la școală. Mai exact, între 25-29 septembrie activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice din unităţile de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare se suspendă. Aceasta se va desfăşura exclusiv în sistem online, potrivit comunicatelor oficiale.

De vineri, 25 septembrie şi până marţi, 29 septembrie, inclusiv, şcolile şi grădiniţele de stat în care se organizează secţii de votare vor desfăşura cursuri doar online, potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei.

În aceste zile, școlile care se numără printre cele menționate în comunicat își vor desfășura activitatea didactică conform metodologiei de predare online.

Revenirea copiilor în bănci se va face în data de 30 septembrie, conform scenariilor aprobate de către comitetele judeţe/al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi igienă sanitară.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?